Jewish stuff at ChaiSpace!

2011. július 10., vasárnap

Valami van a levegőben

Ó az a balatoni nyár...

Az egyik legsokkolóbb dolog Magyarországon... a hőség.Igen, melegebb van, mint otthon, ami azért annyira nem egy gyakori dolog, szerintem. Annyira meleg van, hogy ma reggel a srácok úgy döntöttek, hogy túl meleg van a cirka 1 km-es sétához a strandra (mivel én lassú csiga vagyok 2 mankóval), és egyet kellett velük értenem. Így a mai nap az olcsó praktikeres medence bűvöletében telt. Csütörtök óta elpusztítottunk 1 50-es és egy 20-as naptejet, 40l jeget, 4 doboz jégkrémet és egy 60 literre hitelesített szóda patront.

Sajnos a Maricának hozott Harel Skaat CD-t Yonah kint felejtette ma a reggelizőasztalon, ezért már nem igazán működik. :(

Harel Skaatot említve, pénteken az Új Fiúval muszáj lesz hazarepülnöm. Egyrészt neki leveszik a gipszét, másrészt úgy alakult, hogy vasárnap nagyon fontos üzleti tárgyalásunk lesz, harmadrészt egy fiatalember megkért, hogy legyek ott, amikor bevonul. Apa elég nagy lelkiismeret-furdalással küzdhet, hogy hazarángat, mert vett nekem jegyet a szombati Harel Skaat koncertre. :D Hát izé. Így már nem is annyira tragédia, hogy 3 napot elrabol a nyaralásomból. :) Az otthon lévő fiúk még leszkanderozzák, hogy ki jön el, de jön Emily és Serach hugom és Serach vőlegénye is! Biztos, hogy jó buli lesz!

 

És akkor már muszáj volt beszúrnom az új videóklippet.

blog comments powered by Disqus